https://samensprong-akkoord-po.nl/wp-content/themes/gymappstest schoolgids | OBS de Samensprong

schoolgids

 

In de schoolgids kun je lezen waar de school voor staat, hoe we dit in de dagelijkse praktijk vormgeven en wat de opbrengsten zijn. In deze schoolgids staat ook informatie over de organisatie van schooljaar 2023-2024.

Zo geeft deze gids een indruk van onze school: 

  • voor nieuwe ouders om kennis te maken met onze school;

  • voor de ouders van onze huidige leerlingen om op de hoogte te blijven van veranderingen en om er samen met ons over in gesprek te gaan.

De schoolgids wordt jaarlijks via onze website en ouderportaal uitgereikt aan alle ouders van de ingeschreven leerlingen. Verder informeert de school via deze gids ouders die nadenken over een mogelijke aanmelding van hun kind(eren) op onze school en andere geïnteresseerden. 

Als je op dit moment op zoek bent naar een basisschool voor je kind(eren), dan nodigen we je van harte uit om onze school eens te bezoeken. In de dagelijkse praktijk ontstaat dan een indruk van de sfeer en het werkklimaat op onze school. Loop binnen en proef ingrediënten als betrokkenheid, enthousiasme, nieuwsgierigheid, openheid en veiligheid. En we kunnen natuurlijk verder praten en vragen beantwoorden. Maak gerust een afspraak.

Wij kijken in elk geval weer uit naar een plezierig schooljaar waarin we met elkaar weer verder vorm gaan geven aan een school om trots op te zijn!

schoolgids 2023-2024 downloaden