https://samensprong-akkoord-po.nl/wp-content/themes/gymappstest tussenschoolse opvang | OBS de Samensprong

tussenschoolse opvang

 

Iedere dag blijven er heel wat kinderen over op de Samensprong. De TSO-collega's van "Brood en Spelen" doen hun uiterste best om dit voor iedereen zo plezierig mogelijk te laten verlopen.

Overblijven kan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Inschrijving en betaling verloopt via "Brood en Spelen".

Om 12:00 uur gaan de kinderen in groepen eerst hun meegebrachte boterhammen opeten onder begeleiding van een overblijfmedewerker. 
Na het eten is het tijd om te spelen. Er worden activiteiten georganiseerd, daarnaast mogen kinderen ook zelf kiezen wat ze willen gaan doen.
Onder begeleiding van een overblijfmedewerker wordt er binnen en buiten gespeeld. Binnen kunnen ze o.a. kleuren, knutselen, met Kapla en Lego spelen en gezelschapsspelletjes doen. Buiten kunnen ze voetballen, met de karren en steppen spelen en in de zandbak. Met regenweer hebben we een aangepast programma.

Rond 12:50 uur ruimen we gezamenlijk op en worden de kinderen naar de groepen begeleid. Als er nog verdere vragen zijn, stel ze dan aan Wieneke Verdellen (samensprong@broodspelen.nl) of aan Robert Joosten.

Meedoen in het overblijfteam? Graag! Laat het Robert weten. Wij kunnen voortdurend extra ondersteuning gebruiken. Dit kan volgens rooster, waarbij je kunt aangeven op welke dag(en) je beschikbaar bent. Er staat een vrijwilligersvergoeding en fijn werken in het overblijfteam, met leuke kinderen, tegenover.

 

Informatie TSO zie www.broodspelen.nl